طرز تهیه گمج کباب با چوقاق از غذاهای محلی استان گیلان:


گمج کباب با چوقاق یک ترکیب فوق العاده لذیذ و از غذاهای محلی و خوشمزه استان گیلان است که در تهیه آن از گوشت، رب انار، سبزی های محلی و… استفاده می کنند، در این مطلب طرز تهیه گمج کباب را برای شما آماده کرده ایم تا از پخت و تهیه این غذای خوشمزه استان گیلان نهایت لذت را ببرید. این غذای محلی و محبوب استان گیلان در ظروف خاصی تهیه می شود که در استان گیلان به گمج (ظرف سفالی مخصوص استان گیلان) معروف است.


Ú¯Ù…Ø Ú©Ø¨Ø§Ø¨ محلی و سنتی استان گیلان


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دنياى خاكسترى من Adriana رمانهایی زیبا برای شما Seth مشق مرجع دانلود اهنگ های پاپ و رپ و ... ایرانی Noblelaws بیمه ها دست به قلم